Telefon'da rahatsız edince...

 Konya’nın Beyşehir ilçesinde bir kadını telefonla rahatsız ettiği iddia edilen bir kişi, sopalarla öldürülesiye dövülerek hastanelik edildi.İddiaya göre Hamidiye Mahallesi'nde ikamet eden A.A. (28), eşine ve erkek kardeşine bir kişinin telefonla sürekli

Telefon'da rahatsız edince...

 

Konya’nın Beyşehir ilçesinde bir kadını telefonla rahatsız ettiği iddia edilen bir kişi, sopalarla öldürülesiye dövülerek hastanelik edildi.

İddiaya göre Hamidiye Mahallesi'nde ikamet eden A.A. (28), eşine ve erkek kardeşine bir kişinin telefonla sürekli kendisini rahatsız ettiğini anlattı. Seydişehir ilçesinde ikamet ettiği öğrenilen zanlı Rüştü K., A.A.'nın daveti üzerine akşam saatlerinde geldiği evin bahçesinde beyzbol sopası ve ağaç kalaslarla dövüldü.

 

Kanlar içerisinde kalan Rüştü K., ambulansla kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlike kaydıyla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Başına ve vücudunun değişik yerlerine darbe alan şahsın yoğun bakıma alındığı, hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

 

Olayın ardından "kasten adam yaralama" suçlamasıyla gözaltına alınan A.A., eşi İsa A. ve kardeşi M.K. ise, sorgularının ardından mahkemeye sevk edildi.

 

İsa A. mahkeme tarafından tutuklanırken, iki kardeş tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler