Tekstil fabrikası yandı!

Yanan tekstil fabrikasının deposunda incelemelerde bulunan Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, "Can kaybının olmaması sevindirici" dedi. Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, tekstil fabrikasının deposunda çıkan yangınla ilgili olarak olay yer

Tekstil fabrikası yandı!

Yanan tekstil fabrikasının deposunda incelemelerde bulunan Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, "Can kaybının olmaması sevindirici" dedi. 

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, tekstil fabrikasının deposunda çıkan yangınla ilgili olarak olay yerinde incelemelerde bulundu. Burada açıklamalarda bulunan Başkan Erzen, "Biliyorsunuz burası zaten fabrikalar bölgesi. Ancak burada fabrika olarak çalışmıyorlardı. Burada tekstil depoları vardı, malzeme depoları yangın orada çıkmış. 15 gün önce de orada küçük bir depo var ve ufak bir yangın çıkmış ve söndürülmüştü. Yine yangının orada çıktığı söyleniyor. Şuan bir can kaybı ve yaralı yoktur. Tabii

içeri girmeden bir şey söyleyemiyorum" dedi. 

Basın mensuplarının yangının çıkış nedeni ile soruları üzerine Erzen, "Onun hakkında da henüz bilgi yok. İçeride çok iplik ve kumaş benzeri maddeler ve boya olduğu söyleniyor. Benim duyduğum bu. Çakmakla boya deposu olduğunu biliyorum" şeklinde konuştu. 

Ruhsatı olmayan bazı işyerlerinin de geçtiğimiz haftadan itibaren mühürlenmeye başladığını belirten Başkan Erzen, "Bunlardan 8 tanesi ruhsatlı işyeri. Diğerleri de geçtiğimiz haftadan itibaren mühürlenmeye başladı. İnsanlar mühürleri dinlemiyor maalesef. Yananlar içinde mühürlü olanların da olduğunu tahmin ediyoruz. Ama içeri ne koydukları belli değil. Tabii bunların aslında kaldırılması lazım" diye konuştu. 

Erzen, kundaklama yönündeki iddialarla ilgili olarak da, "Öyle bir bilgiyi ben de duydum. Bir hafta önce yine aynı olay oldu. Yani kundaklamayla ne elde edilir bilemiyorum. Mahkemelik olduğumuz iş yeri sahibi yok ama olacağımız vardı. Can kaybının olmaması sevindirici" dedi. 

Başkan Erzen, incelemelerinin ardından tekstil fabrikasından ayrıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam