Tekirdağ'da helikopter düştü

 Helikopter ve pilot için sahil güvenlik arama çalışmaları başlatıldı. İlçe Belediye Başkanı İbrahim Uyan: “Helikopter içinde kaç kişi olduğu bilinmiyor. Şu anda İstanbul’dan gelen sahil güvenlik ekipleri arama çalışması başlattı. Şu anda İzmir’deki bütün
Tekirdağ'da helikopter düştü

 

Helikopter ve pilot için sahil güvenlik arama çalışmaları başlatıldı. İlçe Belediye Başkanı İbrahim Uyan: “Helikopter içinde kaç kişi olduğu bilinmiyor. Şu anda İstanbul’dan gelen sahil güvenlik ekipleri arama çalışması başlattı. Şu anda İzmir’deki bütün ekipler seferber oldu. Arama çalışmaları devam ediyor.” dedi.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Kaymakam İrfan Demiröz helikopterin iki kişilik olduğunu belirtti.

 

Helikopterin havada infilak ettiği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.