Tekerlek içinde 95 kilo eroin

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda durdurulan bir kamyonun 2 tekerleği içerisine zulalanmış vaziyette 95 kilogram eroin ele geçirildi.Diyarbakır Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, ele geçirilen eroini basına gösterirken yapt

Tekerlek içinde 95 kilo eroin

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda durdurulan bir kamyonun 2 tekerleği içerisine zulalanmış vaziyette 95 kilogram eroin ele geçirildi.

Diyarbakır Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, ele geçirilen eroini basına gösterirken yaptığı açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde ticareti ve kaçakçılığı yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik Silvan yolu Bölge Trafik İstasyonu önünde operasyon gerçekleştirildiğini söyledi.

Durdurulan bir kamyonun 2 tekerleği içerisine zulalanmış vaziyette, yarımşar kilogramlık paketler halinde 185 paket halinde toplam 95 kilogram eroin ele geçirildiğini ifade eden Çatalkaya, şöyle dedi:

''Son operasyonla birlikte bu yıl içerisinde 840 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. Tüm çabamız Diyarbakır'ın huzur ve güveni içindir. Diyarbakır bir huzur ve güven kentidir. Uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılığı yapan şebekelere karşı operasyonlarımız sürecektir. Yapılan teknik takip sonucu eroinin Hakkari'nin Yüksekova ve Van'ın Başkale İlçesi tarafından getirildiği tespit edildi. Gerçekleştirilen operasyon neticesi yakalanan 2 şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler