Tek tip askerlik istenmiyor!

İstisnasız her seçim ve halk oylaması sırasında askerlik süresi yeniden tartışılıyor. Genelkurmay Başkanlığı ve Savunma Bakanlığı birtakım çalışmalarının olduğunu duyurdu. Ama askerlik hizmetiyle doğrudan ilgili olan kesimin, yani askere gidecek gençlerin

Tek tip askerlik istenmiyor!

İstisnasız her seçim ve halk oylaması sırasında askerlik süresi yeniden tartışılıyor. Genelkurmay Başkanlığı ve Savunma Bakanlığı birtakım çalışmalarının olduğunu duyurdu. Ama askerlik hizmetiyle doğrudan ilgili olan kesimin, yani askere gidecek gençlerin görüşleri, her zaman olduğu gibi ancak kaba hatlarıyla gündeme gelebildi.

DERİN BİR ANALİZ

İstanbul Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Fatih Gürsul ve Newsweek Türkiye işbirliğiyle yapılan araştırma, bu konuya nihayet daha derinlikli bir analiz getirdi.

30 FARKLI ÜNİVERSİTEDEN 1006 ÖĞRENCİ

18 Ekim-22 Kasım 2010 tarihleri arasında, internet üzerinden yapılan araştırmaya, İstanbul’da bulunan 30 farklı üniversiteden toplam 1006 öğrenci katıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler