Tedbirin böylesi de pes dedirtti!

Bolu'ya bayram tatiline gelen ailenin içinde bulunduğu otomobil, üzeri kartonla kapatılan yaklaşık bir metre derinliğindeki çukura düştü. Tekerleği çukurun içine giren otomobil çekici ile çıkarıldı.Kaza, saat 00.30 sıralarında Tabaklar Mahallesi Özek Soka

Tedbirin böylesi de pes dedirtti!

Bolu'ya bayram tatiline gelen ailenin içinde bulunduğu otomobil, üzeri kartonla kapatılan yaklaşık bir metre derinliğindeki çukura düştü. Tekerleği çukurun içine giren otomobil çekici ile çıkarıldı.

Kaza, saat 00.30 sıralarında Tabaklar Mahallesi Özek Sokak'ta meydana geldi. Erdoğan Er yönetimindeki otomobil 59 ER 854 plakalı otomobil üzeri kartonla kapatılmış yaklaşık bir metre derinliğindeki çukura düştü.

Sol ön tekerleği çukurun içine giren otomobil çıkamayınca Erdoğan Er, 155 Polis İmdat'ı arayarak yardım istedi. Tekirdağ'dan bayram tatili için Bolu'da bulunan yakınlarının yanına tatile gelen Er ailesi, aracın içindeki eşyayı boşalttıktan sonra otomobil çekici ile çıkarıldı.

Olay yerine gelen belediye ekiplerine tepki gösteren Erdoğan Er, "Böyle mi tedbir alınır, böyle büyük bir çukur kartonla mı kapatılır? Buraya bir insan basmış olsa neler olur?" dedi.

Otomobilin çekilmesinin ardından zabıta ekipleri, yandaki binaya ait temelin gözüktüğü çukurun çevresinde güvenlik önlemi aldı. Yetkililer, karton kutunun bir vatandaş tarafından önlem amacıyla bırakıldığını tahmin ettiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler