Tecavüzcüyü bitiren beklenmedik an

İstanbul Beyoğlu’nda, beş kadın turiste tecavüz ettiği ve çantalarını gasp ettiği iddia edilen K.O (32)’yu bir otobüs kazasındaki görüntüleri yakalattı. Facebook hesabında paylaştığı kaza görüntüleri sonrası mağdurlar tarafından teşhis edilen K.O, Bodrum’

Tecavüzcüyü bitiren beklenmedik an

İstanbul Beyoğlu’nda, beş kadın turiste tecavüz ettiği ve çantalarını gasp ettiği iddia edilen K.O (32)’yu bir otobüs kazasındaki görüntüleri yakalattı. Facebook hesabında paylaştığı kaza görüntüleri sonrası mağdurlar tarafından teşhis edilen K.O, Bodrum’da gözaltına alındı.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son üç ayda turist kadınlara yönelik tecavüz şikayetleri üzerine soruşturma başlattı. Tecavüz mağduru turistlerin ifadesini alan polis, saldırganın robot resmini çizdi. Mağdurların ifadeleri doğrultusunda saldırganın İstiklal Caddesi boyunca takip ettiği turist kadınlara içki ısmarlamak bahanesiyle yaklaştığı ve Karaköy civarında karanlık sokaklara çekerek tecavüz ettiği ve çantalarını gasp ettiği belirlendi.
 
Soruşturmayı derinleştiren polis, beklenmedik bir anda gelen kaza haberi ile olayın failine ulaştı. Bursa’da yaşanan bir otobüs kazası görüntülerindeki yolcu K.O’nun robot resimdeki faile benzerliği polisin dikkatini çekti.
 
Araştırmayı bu yönde ilerleten polis, yolcu listesinden K.O’nun kimliğini belirledi. Otobüsün Bodrum’a gittiğinin öğrenilmesi üzerine Beyoğlu Asayiş Bürosu ekipleri, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro ekipleri ve Bodrum Gasp Büro ekipleri ortak bir operasyona imza attı. Bodrum’da bir internet kafede yakalanan K.O, İstanbul’a getirilerek mağdur kadınlarla yüzleştirildi.
 
Mağdur turistlerin K.O’yu görünce gözyaşlarına boğulduğu ve kimliğini doğruladığı öğrenildi. Ayrıca K.O’nun elindeki ısırık izinin, mağdur turistlerden birine ait olduğu tespit edildi.
 
Sorgunun ardından adliyeye sevk edilen K.O, basın mensuplarına, “Ben yapmadım. Zaten hakim beni serbest bırakacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler