Tecavüz şakası sonu oldu

Antalya'nın Serik İlçesi'nde dün sabah yol kenarında çıplak cesedi bulunan Faruk Çelik'i öldürdükleri iddia edilen iki kişi, Kaş İlçesi'nde yakalandı.Serik'e bağlı Belek'teki Betuyab Caddesi'nde yol kenarında çıplak erkek cesedi görenler, Belek Jandarma K

Tecavüz şakası sonu oldu

Antalya'nın Serik İlçesi'nde dün sabah yol kenarında çıplak cesedi bulunan Faruk Çelik'i öldürdükleri iddia edilen iki kişi, Kaş İlçesi'nde yakalandı.

Serik'e bağlı Belek'teki Betuyab Caddesi'nde yol kenarında çıplak erkek cesedi görenler, Belek Jandarma Karakolu'na haber verdi.

Jandarmanın olay yerinde yaptığı araştırmada cesedin, Belek Beldesi'nde çatı ustası, evli ve iki çocuk babası Faruk Çelik'e ait olduğu belirledi. Faruk Çelik'in bıçakla boğazının kesildiği ve vücudunun çeşitli yerlerinde de bıçak darbesi bulunduğu anlaşıldı.

Cinayetin ardından, Antalya'nın Kaş İlçesi Emniyet Müdürlüğü ekipleri devriye gezerken, Çerçiler mevkiinde kapı kollarında ve bagaj etrafında kan izleri bulunan 07 YGT 12 plakalı hasarlı otomobili fark etti. Yapılan plaka sorgulamasında otomobilin Serik'te boğazı kesilerek öldürülen Faruk Çelik'in bir süre önce bir firmadan kiraladığı araç olduğu tespit edilince, Kumluca İlçesi'nden olay yeri inceleme ekipleri çağrıldı.

Otomobilin çevresinde gizlenerek beklemeye başlayan polis, bir süre sonra aracın yanına gelen iki kişiyi durdurdu ve kimlik kontrollerini yaptıktan sonra gözaltına aldı. Şüpheliler 50 yaşındaki S.T. ile 35 yaşındaki A.K., ifadelerinde öldürülen Faruk Çelik'le beraber çalıştıklarını söyledi. Şüphelilerden A.K., Faruk Çelik'le bir gün önce Serik'in Belek Beldesi'nde çatı onarımı yaptıkları bir villada iş bitiminde birlikte içki içtiklerini belirterek, şöyle dedi:

"Önceki gece Faruk, S.T. ve ben çok içtik, sarhoştuk. Konu konuyu açtı ve söz geçen hafta gene çok içtiğimiz 'o gece'ye geldi. Faruk bana, 'Oğlum biliyor musun, o gece çok güzeldi, tadı damağımda kaldı' gibi laflar edince, 'Ne oldu ki' dedim. Bana gülerek, 'Sen başına gelenleri hatırlamıyorsan ben ne yapayım' dedi. Dalga geçerek tecavüz ettiğini söyleyince tartışmaya başladık. Çok sinirlenmiştim. Gururumla ve şerefimle oynanmıştı. Üstelik sarhoştuk. Faruk'u S.T. ile beraber önce soyduk, çırılçıplak bıraktık ve dövmeye başladık. Faruk elimizden kurtuldu ve o halde kaçmaya başladı. Sinirlendim, elime aldığım bıçakla kovaladım. O sinirle ve alkolün etkisiyle ne yaptığımı bilmeden defalarca bıçakladım, sonra da boğazını kestim. Öldüğünü bilmiyordum, çok pişmanım."

A.K., daha sonra Faruk Çelik'in cesedini yol ortasında bırakıp, Çelik'in kiraladığı otomobille Kaş'taki bir akrabasının yanına geldiklerini ve geceyi orada geçirdiklerini anlattı.

Kaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin dikkati sonucu yakalanan şüpheliler, ifadeleri alındıktan sonra Serik'ten gelen jandarma ekiplerine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler