TCG Preveze Trabzon'da

Trabzon Limanı'nın 2 numaralı rıhtımına dün aborda olan TCG Preveze Denizaltısı Komutanı Binbaşı Mıstık Gürbüz, kentteki ilk ziyaretini, Vali Nuri Okutan'a yaptı. Okutan'ın makamında gerçekleşen ziyarette Binbaşı Gürbüz, Vali Okutan'a, denizaltıya ait bir

TCG Preveze Trabzon'da

Trabzon Limanı'nın 2 numaralı rıhtımına dün aborda olan TCG Preveze Denizaltısı Komutanı Binbaşı Mıstık Gürbüz, kentteki ilk ziyaretini, Vali Nuri Okutan'a yaptı.

Okutan'ın makamında gerçekleşen ziyarette Binbaşı Gürbüz, Vali Okutan'a, denizaltıya ait bir fotoğraf ile şapka hediye etti.

Ziyarette Okutan, denizaltının Trabzon'u ziyaret etmesinden mutluluk duyduklarını belirterek, ''İlimiz Preveze denizaltısını ağırlıyor. Gemi komutanımız bizlere nezaket ziyaretinde bulundular. Bilindiği gibi Preveze denizaltısı ilimize ilk defa geliyor. Biz de bundan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz'' dedi.

Okutan, konuşmasının ardından Gemi Komutanı Binbaşı Gürbüz'e, şehrin tarihi ve turistik mekanlarını anlatan kitaplar hediye etti.

Trabzon'da 23 Ocak tarihine kadar kalacak olan TCG Preveze denizaltısı, bugün ve yarın halkın ziyaretine açılacak.

Denizaltı personeli ise Trabzon'un, Atatürk Evi, Ayasofya Müzesi ve Sümela Manastırı gibi tarihi ve turistik yerlerini gezecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam