Tavlada yenildi,arkadaşını öldürdü

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bir kişi, tavlada kendisini yenen arkadaşını tartışmada bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından park halindeki bir kamyonun altına yatarak saklanan zanlı, polisin titiz çalışması sonucu yakalandı.  M.Y.(60), Merkez Sanayi Si

Tavlada yenildi,arkadaşını öldürdü

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bir kişi, tavlada kendisini yenen arkadaşını tartışmada bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından park halindeki bir kamyonun altına yatarak saklanan zanlı, polisin titiz çalışması sonucu yakalandı.

 

M.Y.(60), Merkez Sanayi Sitesi'nde bir barakada arkadaşı Yaşar Kayasan (51) ile alkol alarak tavla oynadı. Oyunu kazanan Kayasan ile M.Y. bahis konusu olduğu öne sürülen içecekler için tartıştı. Tartışmada M.Y., Kayasan'ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayıp boğazını kesti. Ambulansla Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne kaldırılan Kayasan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kayasan'ın cesedi, savcının yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 

Polis, olayın ardından cinayet zanlısını yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Çok sayıda polisin katıldığı aramada M.Y., olay yerinin yakınında park halindeki bir kamyonun altına saklanmış halde bulundu. M.Y.'nin, emniyetteki sorgusunda Kayasan'ı kendisine küfür ettiği gerekçesiyle öldürdüğünü söylediği ileri sürüldü. Cinayet zanlısı, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam