Tatlıses'in yattığı hastanede panik!

İbrahim Tatlıses'in yoğun bakımda kaldığı Maslak Acıbadem Hastanesi'nin kafeteryasında farkedilen sahipsiz bir çanta bomba paniğine neden oldu. Urfa'dan geldiği anlaşılan çantanın sahibi polis tarafından ifadesine başvurulmak üzere Emniyet'e götürüldü. İb

Tatlıses'in yattığı hastanede panik!

İbrahim Tatlıses'in yoğun bakımda kaldığı Maslak Acıbadem Hastanesi'nin kafeteryasında farkedilen sahipsiz bir çanta bomba paniğine neden oldu. Urfa'dan geldiği anlaşılan çantanın sahibi polis tarafından ifadesine başvurulmak üzere Emniyet'e götürüldü.

 

İbrahim Tatlıses'in tedavi gördüğü hastanede alınan güvenlik önlemleri arttırılırken, hastanenin kafeteryasında fark edilen sahipsiz bir çanta bomba paniğine yol açtı. Çantanın sahipsiz olduğunun farkedilmesi üzerine bomba uzmanlarına bilgi verildi. Kafeterya boşaltılarak çanta dikkatli bir şekilde incelendi. Daha sonra kafeteryaya gelerek çantanın kendisine ait olduğunu söyleyen bir kişi, polis tarafından kimlik kontrolünden geçirildi. "Urfa'dan geldim, aileyi tanımıyorum" şeklindeki ifadesi, Tatlıses'in yakınları tarafından da doğrulandı ancak polis bu kişiye ifadesine başvurmak üzere Emniyet'e götürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam