Tatlıses'in doktorundan açıklama!

Tedavi için bu sabah yurtdışına götürülen İbrahim Tatlıses'in sağlık durumuyla ilgili Acıbadem Maslak Hastanesi'nden yazılı bir açıklama yapıldı. Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu'nun ifadelerinin yer aldığı açıklama şöyle:  "Yoğun bakımdan çıkarak n

Tatlıses'in doktorundan açıklama!

Tedavi için bu sabah yurtdışına götürülen İbrahim Tatlıses'in sağlık durumuyla ilgili Acıbadem Maslak Hastanesi'nden yazılı bir açıklama yapıldı. Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu'nun ifadelerinin yer aldığı açıklama şöyle:

 

"Yoğun bakımdan çıkarak normal serviste tedavisi sürdürülen sanatçı İbrahim Tatlıses, bugün saat 05:00 itibariyle hastanemizden taburcu edilmiştir. Daha önce de belirttiğimiz gibi sanatçının fizik tedavi ve rehabilitasyon süreci uzun süreli devam edecektir. Bu uzun süreçte fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulamasının yurt dışında bir rehabilitasyon merkezinde devam edilmesi uygun görülmüştür"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam