Tatlıses o küfürü savundu!!!

İlginç bir skandalla gündeme gelen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ekranda kendini savundu. CNNTÜRK sorularını yanıtlayan Tatlıses, Balçiçek İlter'in köşesinde sert eleştirdiği 'Küçük O....' gafına açıklık getirdi.Habertürk yazarı Rahşan Gülşan'la telefon b

Tatlıses o küfürü savundu!!!

İlginç bir skandalla gündeme gelen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ekranda kendini savundu. CNNTÜRK sorularını yanıtlayan Tatlıses, Balçiçek İlter'in köşesinde sert eleştirdiği 'Küçük O....' gafına açıklık getirdi.

Habertürk yazarı Rahşan Gülşan'la telefon bağlantısı kuran Cüneyt Özdemir, ilginç bir 'tesadüf' sonucu Gülşan'la birlikte yemekte olan Tatlıses'ten açıklama aldı.

Tatlıses, iddia edildiği gibi bir durumun olmadığını söylerken 'pişman değilim' dedi:

"11 yaşında küçük bir kız. O kız benim evladım sayılır, ailesini de tanıyorum, görüşüyorum. Ortada pişman olacak bir şey yok. Daha önce de TV'de 'zilli' lafını kullandım, ne var ki bunda. Neden böyle abartılıyor, yok kız aşiret kızıymış, yok şuymuş. 18 yaşında kız olsa bu lafı söylemem tabi. Sayın bakana da 'Allah cezanı verecek' demedim, makamına saygısızlık olur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam