Tatlıses AKP'nin adayı olabilir mi?

Kuzeni İbrahim Tatlı'nın verdiği bilgiye göre, Tatlıses vurulmasaydı, ertesi gün AK Parti'ye aday adaylığı müracaatı yapacaktı. İstanbul 3. Bölge'den milletvekili olmak istiyordu. Bu bilgiyi, diğer aile fertleri ve avukatı Rahmi Özkan da teyit ediyor. Zam

Tatlıses AKP'nin adayı olabilir mi?

Kuzeni İbrahim Tatlı'nın verdiği bilgiye göre, Tatlıses vurulmasaydı, ertesi gün AK Parti'ye aday adaylığı müracaatı yapacaktı. İstanbul 3. Bölge'den milletvekili olmak istiyordu. Bu bilgiyi, diğer aile fertleri ve avukatı Rahmi Özkan da teyit ediyor.

 

Zaman gazetesinin haberine göre; AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı'nı yürüten İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, bu yönde bir temas ve resmi bir başvurunun olmadığını belirtiyor ancak kapıyı da açık bırakıyor:

 

"Sayın Başbakanımız arzu ederse kendisini kontenjan adayı olarak gösterebilir. Parti tüzüğüne göre, Başbakan'ımızın yüzde 5'lik kontenjan aday gösterme yetkisi bulunuyor."

 

Başbakan Tayyip Erdoğan, salı günü Rusya'ya hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda, İbrahim Tatlıses'in vurulmadan bir gün önce cep telefonundan kendisine geçtiği mesajı paylaşmıştı. Mesajı ise şöyleydi:

 

"Partinizden aday olayım olmayayım, önemli değil. Ben ve etrafımdaki dostlarım sizin delikanlı yanınızı seviyoruz. Böyle bir başbakanımız hiç olmamıştı. Başarılarınız daim olsun. Saygılarımla... İbrahim Tatlıses"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler