Tatile geldi, adam öldürdü

Almanya'dan bir süre önce tatile gelen Bahadır Yağızer, bugün saat 13.30 sıralarında, Menemen Şehir Parkı'nda yanına gelen Mahir Bilek ile tartışmaya başladı. Tartışarak 50 metre ilerdeki Atatürk Caddesi'ne kadar gelen Yağızer ve Bilek arasında kavga çıkt

Tatile geldi, adam öldürdü

Almanya'dan bir süre önce tatile gelen Bahadır Yağızer, bugün saat 13.30 sıralarında, Menemen Şehir Parkı'nda yanına gelen Mahir Bilek ile tartışmaya başladı. Tartışarak 50 metre ilerdeki Atatürk Caddesi'ne kadar gelen Yağızer ve Bilek arasında kavga çıktı.

Kavga sırasında Yağızer, cebinden çıkardığı bıçakla Bilek'i çevredekilerin şaşkın bakışları arasında boğazının iki yerinden keserek yaraladı. Bu sırada devriye görevi yaparken olayı farkeden polis ekipleri, kavgayı havaya ateş ederek ayırdı.

Aşırı kan kaybeden Bilek, ambulansla Menemen Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yolda yaşamını yitirdi. Elindeki bıçakla yakalanan Bahadır Yağızer, gözaltına alındı. Yağızer'in kendisini gözaltına alan polislere, , vermeyince tartışma çıktı. Bıçakladım" dedi.

Bahadır Yağızer'in polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler