Tartıştığı babasını öldürdü

Balıkesir'in Havran ilçesinde bir kişi tartıştığı babasını av tüfeğiyle öldürdü, kardeşini yaraladı.Alınan bilgiye göre, Kocadağ köyündeki evine alkollü geldiği öne sürülen E.Ç. (31), babası, annesi ve kardeşiyle henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Kıs

Tartıştığı babasını öldürdü

Balıkesir'in Havran ilçesinde bir kişi tartıştığı babasını av tüfeğiyle öldürdü, kardeşini yaraladı.Alınan bilgiye göre, Kocadağ köyündeki evine alkollü geldiği öne sürülen E.Ç. (31), babası, annesi ve kardeşiyle henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Kısa süre sonra evde bulunan av tüfeğiyle ateş eden E.Ç, babası İbrahim Ç. ile olayı önlemek isteyen kardeşi A.Ç'yi yaralayarak kaçtı.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulans ile Edremit Devlet Hastanesine kaldırılan baba hayatını kaybetti. Elinden yaralanan A.Ç. ise ayakta tedavi edildi.

E.Ç'nin Havran İlçe Jandarma ekiplerince olaydan kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındığı, İbrahim Ç'nin cesedinin Bursa Adli Tıp Morguna gönderildiği bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam