Tartıştığı arkadaşını silahla vurdu

Edinilen bilgiye göre, Mahrukatçılar sitesinde meydana gelen olayda Ayhan G. arkadaşları Ömer K. ve Ebubekir K. ile birlikte iş yerinde otururken, henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ebubekir K. amcası Ömer K. ile

Tartıştığı arkadaşını silahla vurdu

Edinilen bilgiye göre, Mahrukatçılar sitesinde meydana gelen olayda Ayhan G. arkadaşları Ömer K. ve Ebubekir K. ile birlikte iş yerinde otururken, henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ebubekir K. amcası Ömer K. ile birlikte Ayhan G'ye sopa ile vurdu. Bu sırada, Ömer K'nin tabancasını belinden çıkardığı sırada silahın kazara ateş alması sonucu, seken kurşun yeğenine isabet etti.

 

Kavgada yaralanan Ayhan G. ve Ebubekir K, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayın ardından bir araca binerek kayıplara karışan Ömer K, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam