Tarlada uyuyan bebeğin acı sonu

Konya'da tarlada çalışan bir kadının uyutup tarla kenarına koyduğu 16 aylık bebek, üzerinden traktörün geçmesi sonucu hayatını kaybetti. Olay, merkez Meram ilçesi Karahüyük Mahallesindeki bir patates tarlasında meydana geldi . İddiaya göre, işçi olarak ta

Tarlada uyuyan bebeğin acı sonu

Konya'da tarlada çalışan bir kadının uyutup tarla kenarına koyduğu 16 aylık bebek, üzerinden traktörün geçmesi sonucu hayatını kaybetti. 

Olay, merkez Meram ilçesi Karahüyük Mahallesindeki bir patates tarlasında meydana geldi . İddiaya göre, işçi olarak tarlada çalışan anne Meral S., 16 aylık oğlu Mehmet Emin'i uyuttuktan sonra kenara koyarak işine döndü.
 
Bu sırada tarlada traktörle çalışan Ramazan E., tarlada uyuyan bebeği fark etmedi ve üzerinden geçti. Ağır yaralanan bebek, kaldırıldığı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahaleler rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası traktör sürücüsü gözaltına alındı.
 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam