Tarla için yeğenini öldürdü!

Muğla Milas’a bağlı Karapınar Köyü’nde yaşayan Ahmet Yalçıntaş, bugün saat 08.00 sıralarında süt satmak için bir komşusuna gitti. Sütü bırakıp ayrıldıktan kısa bir süre sonra Yalçıntaş, av tüfeğiyle açılan ateş sonucu göğsünden vurularak yaşamını yitirdi.

Tarla için yeğenini öldürdü!

Muğla Milas’a bağlı Karapınar Köyü’nde yaşayan Ahmet Yalçıntaş, bugün saat 08.00 sıralarında süt satmak için bir komşusuna gitti. Sütü bırakıp ayrıldıktan kısa bir süre sonra Yalçıntaş, av tüfeğiyle açılan ateş sonucu göğsünden vurularak yaşamını yitirdi. Yalçıntaş’ın cenazesi, jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Milas Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Jandarma, üç ay önce de Karapınar ile Kuzyaka köyleri arasındaki tarlasında silahlı saldırıya uğrayıp yaralandığı öğrenilen Yalçıntaş’ın, amcası Ömer Yalçıntaş ile aralarında husumet olduğunu belirledi. Bunun üzerine jandarma, Ömer Yalçıntaş’ın evine gitti. Elindeki tüfeği jandarmalara doğrultup uzun süre direnen Yalçıntaş güçlükle ikna edildi. Tüfeğini bırakıp jandarmalara teslim olan Ömer Yalçıntaş suçunu itiraf edip, "Babamdan miras olarak kalan tarlayı yıllardır ekip, biçiyordum. Yeğenim, tarlada kendilerinin de hakkı olduğunu söyleyince aramızda husumet başlamıştı. Bu nedenle kendisini vurdum" dedi.

Gözaltına alınan Ömer Yalçıntaş’ın, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Karapınar Köyü Muhtarı Sadettin Altun olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirip, amca-yeğen arasında tarla nedeniyle anlaşmazlık olduğunu doğruladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam