Talihsiz talihliye araba şoku

Adana'da bir alışveriş merkezinde katıldığı araba çekilişini kazandığı haberini alan Nurten Altunbaş, sıra kayması nedeniyle talihli kişinin başkası olduğunu öğrenince alışveriş merkezine dava açtı. 2 gün boyunca kazandığı aracı kutlamak için arkadaşların

Talihsiz talihliye araba şoku

Adana'da bir alışveriş merkezinde katıldığı araba çekilişini kazandığı haberini alan Nurten Altunbaş, sıra kayması nedeniyle talihli kişinin başkası olduğunu öğrenince alışveriş merkezine dava açtı. 2 gün boyunca kazandığı aracı kutlamak için arkadaşlarına yemek ısmarlayan Altunbaş, alışveriş merkezine kaybı nedeniyle maddi, yaşadığı sıkıntı sebebiyle ise manevi tazminat davası açtı. 

34 yaşındaki Nurten Altunbaş, Adana'da bir alışveriş ve eğlence merkezinden çeşitli zamanlarda yaptığı alışveriş karşılığında Mercedes Benz Vito otomobil çekilişi için 9 tane numara aldı. Alışveriş merkezi yetkilileri, 30 Aralık 2011'de yapılan çekilişin ardından Altunbaş'ı arayarak, arabanın kendisine çıktığını ve evraklarını teslim etmesini söyledi. Altunbaş, kendisinde bulunan numaralarla alışveriş merkezine giderek evraklarını teslim etti. Çıkan arabayı kutlamak için arkadaşlarına yemek ısmarlayan ve  kutlamalar yapan Altunbaş, 2 gün boyunca hayaller kurdu.

Ancak alışveriş merkezi yetkilileri Altunbaş'ı arayarak, sıralamada kaydırma olduğunu, talihli kişinin kendisi olmadığını bildirdi. Ardından yetkililer Altunbaş'ı tekrar arayarak, aracı Abdülkerim Ünal'a teslim etmek için noter huzurunda ibraname imzalanması gerektiğini bildirdi. Ancak Altunbaş bunu kabul etmeyerek, hiçbir şeye imza atmadı. Altunbaş, aracın Abdülkerim Ünal'a teslim edilmesi üzerine alışveriş merkezine tazminat davası açtı. 

Aracın kendisine çıktığını öğrendiği 2 günlük süreçte arkadaşlarına yemek ısmarladığını belirten Altunbaş, "Çok mutluydum. Arkadaşlarıma yemekler, kahveler ısmarladım. Sonuçta borçlarımdan kurtuluyordum. Zengin olmuş gibiydim. Ama böyle olunca çok üzüldüm" dedi. 

Altunbaş'ın avukatı İzzet Durak ise, "Alışveriş merkezi yetkilileri olayı kendilerinin yaptıkları hatadan olduğunu kabullenmelerine rağmen mağduriyeti giderme yoluna gitmedi. Kendilerinden bu konuda farklı bir üslup beklediğimiz halde herhangi bir girişimde bulunmamışlardır. Bu sebeple bizde ihtarnameleri çekip, gerekli süreleri verdikten sonra tazminat davası açma yoluna gittik. Müvekkilimin uğradığı kayıplardan dolayı maddi, yaşadığı sıkıntılardan dolayı da manevi tazminat davası açtık" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler