Talihsiz damat o gece öldü

Diyarbakır'ın Hani İlçesi Uzunlar Köyü'nde düğün töreni gerçekleşecek olan damat Erdal Yıldırım kına gecesinden sonra TV antenini düzeltmek için çıktığı damdan düşerek hayatını kaybetti.Diyarbakır'ın Hani ilçesi Uzunlar Köyü'nde yaşayan amca çocukları Erd

Talihsiz damat o gece öldü

Diyarbakır'ın Hani İlçesi Uzunlar Köyü'nde düğün töreni gerçekleşecek olan damat Erdal Yıldırım kına gecesinden sonra TV antenini düzeltmek için çıktığı damdan düşerek hayatını kaybetti.

Diyarbakır'ın Hani ilçesi Uzunlar Köyü'nde yaşayan amca çocukları Erdal Yıldırım ile Fatma Yıldırım aşık oldu. Genç aşıklar durumu ailelerine anlatarak evlenmek istediklerini söyledi. Aile arasında 2005 yılında söz kesildi. Ancak babaları arasında çıkan tartışma husumete dönüşünce, genç çiftlere evlilik hayal oldu. Yakınlarının araya girmesiyle geçtiğimiz günlerde kardeşler barıştı ve evliliğe onay verdi.
 
Uzunlar Köyü'nde kına gecesi, ertesi sabah da düğün töreni planlandı. Kına gecesi damadın evinde yapıldı. Davetliler gittikten sonra, damat TV antenini düzeltmek için iki katlı evlerinin damına çıktı. Dengesini kaybeden Yıldırım, damdan düştü. Hani Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Erdal Yıldırım, ilk tedavisinin ardından ambulansla Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalesine rağmen 27 yaşındaki Erdal Yıldırım kurtarılamadı. Yıldırım gözyaşları arasında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam