Taksim Meydanı'nda kadın tokadı

 Taksim meydanında gecenin ilerleyen saatlerinde olay çıkaran alkollü bir vatandaş yanındaki 3 kadına zor anlar yaşattı. Bir ara gömleğini çıkaran ve etrafa tehditler savuran şahıs, yanında bulunan kadınlardan biri tarafından yere yatırılarak defalarca ke

Taksim Meydanı'nda kadın tokadı

 

Taksim meydanında gecenin ilerleyen saatlerinde olay çıkaran alkollü bir vatandaş yanındaki 3 kadına zor anlar yaşattı. Bir ara gömleğini çıkaran ve etrafa tehditler savuran şahıs, yanında bulunan kadınlardan biri tarafından yere yatırılarak defalarca kere tokatlara maruz kaldı.
 
Alkolü fazla kaçıran bir vatandaş gecenin ilerleyen saatlerinde Taksim Meydanı'nda yanında bulunan 3 kadına zor anlar yaşattı. Yanındaki kadınlara tehditler savuran şahıs, uzun bir süre yanında bulunan kadınlar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.
 
Hatta olay yerine gelen polis ekipleri de bir süre kadınların alkollü şahsı sakinleştirmesini bekledi. Ancak alkollü şahıs, birara gömleğini de çıkararak yanındaki kadınlata tehditler savurmaya devam etti. Bunun üzerine kadınlardan bir şahsı yere dürürerek ardarda tokat attı. Yüzüne su atılan ve sakinleştirilmeye çalışılan şahıs, ayağa kalkıp cep telefonunu fırlattı. Şahsın ikna olmayacağını anlayan ekipler takviye bir ekibin de gelmesi ile şahsı zorla kontrol altına alarak polis merkezine götürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler