Taksi şoförü öldürüldü

İstanbul Bahçelievler'de taksi şoförlüğü yapan Muzaffer Sekban iş dönüşü evinin yakınlarındaki sokakta kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.Bahçelievler'de, taksi şoförlüğü yapan Muzaffer Sekban (45), kimliği henüz belirlenemeyen bi

Taksi şoförü öldürüldü

İstanbul Bahçelievler'de taksi şoförlüğü yapan Muzaffer Sekban iş dönüşü evinin yakınlarındaki sokakta kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Bahçelievler'de, taksi şoförlüğü yapan Muzaffer Sekban (45), kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Soğanlı'da bir taksi durağında taksi şoförlüğü yapan Muzaffer Sekban, mesaisini tamamladıktan sonra, arkadaşı tarafından taksi ile evine yakın bir sokağa bırakıldı.

Kısa süre sonra kimliği belirlenemeyen bir kişi ile tartışan Sekban, şahıs tarafından bıçaklandı. Göğsüne isabet eden bıçak darbeleri ile yere yığılan Sekban'ın yardımına çevredeki vatandaşlar koştu.

Polise ve sağlık ekiplerine olayla ilgili ihbarda bulunuldu ancak sağlık ekipleri olay yerine ulaşamadan Sekban hayatını kaybetti. Polis olay yerinde incelemelerde bulunarak faile ait iz aradı. Yapılan incelemelerin ardından Sekban'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu arada, Sekban'ın olay yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirdi. Polis Sekban'ın yakınlarını sakinleştirmek için uzun süre uğraştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler