Takıntı yaptı, tecavüz etti ve...

İstanbul'da, Haliç Üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki Fatma Nur Çelik'i el ve ayaklarını bağladıktan sonra tecavüz edip öldüren katil zanlısının, 2 yıl boyunca 'platonik aşk' yaşayıp genç kızın izini sürdüğü ortaya çıktı. Askerdeyken yanlış numara çeviri

Takıntı yaptı, tecavüz etti ve...

İstanbul'da, Haliç Üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki Fatma Nur Çelik'i el ve ayaklarını bağladıktan sonra tecavüz edip öldüren katil zanlısının, 2 yıl boyunca 'platonik aşk' yaşayıp genç kızın izini sürdüğü ortaya çıktı. Askerdeyken yanlış numara çevirince Fatma Nur ile tanışıp, takıntı yapan 22 yaşındaki Cem Karaçay'ın 'tasarlayarak canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis ile 'konut dokunulmazlığını ihlal' ve 'cinsel saldırı' suçlarından cezalandırılması istendi. Savcı, suçlarının en üst sınırından ceza verilmesini talep etti.

Fatma Nur Çelik'in korkunç şekilde öldürülmesiyle ilgili tutuklanan katil zanlısı Cem Karaçay hakkında, Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Salih İlkin Dolunay, iddianame hazırladı. İddianamede, üniversiteli genç kız ile Karaçay'ın aslında 'tanış' olduklarını ortaya koyan iddialar şöyle anlatıldı. 
 
ASKERDEN GELDİ, TAKİP ETTİ 
 
Cem Karaçay, 3 yıl önce askerlik görevini yaparken telefondan yanlış numara çevirince, Fatma Nur Çelik ile karşılaştı. İstanbul'a döndüğünde, Çelik'i aramayı sürdürdü. Genç kızın İstanbul'a okumak için geldiğini söylediği Karaçay, buluşmayı teklif etti. Buluşma yerine gittiğinde ise, Fatma Nur Çelik'i beraberinde çok sayıda erkekle beklerken gördü. Bu sırada cep telefonunu bir kez daha çaldırdı ve karşısındaki kişinin Fatma Nur olduğundan emin oldu. Ancak görünmeden hızla uzaklaştı. Karaçay, bir süre Fatma Nur Çelik'i aramadı. Fatma Nur, 20 Eylül'de Yenibosna'ya taşındı ve okuluna metrobüs ile gidip gelmeye başladı. Karaçay, cinayetten yaklaşık bir hafta önce genç kızı, Yenibosna Metrobüs İstasyonu'nda gördü.
 
Takip ederek oturduğu apartmanı öğrendi. Karaçay, 'takıntı' haline getirdiği Fatma Nur Çelik'in evinin çevresinde sürekli dolanmaya başladı. Böylelikle genç kızı görmeye çalıştı. Sırf bu nedenle aynı mahallede bir işe girdi. 10 Ekim'de Fatma Nur Çelik'in oturduğu apartmanın girişinde telefon hattı çeken görevlileri gördü. Görevlilerden, genç kızın apartmanın 23 numaralı dairesinde oturduğunu öğrendi. Bir gün sonra ise internetten bir arıza formu oluşturdu.
 
Fatma Nur Çelik'in evine geldi. 'Daha önceden tanıştıklarını' söylemek niyetiyle çaldığı kapı açılınca Fatma Nur'un yalnız olmadığını gördü. Birkaç dakika sonra evden ayrıldı. Bir gün sonra ikinci kez geldi. Fatma Nur'un yanında ev arkadaşı S.K. vardı. Karaçay, internet hattındaki arızayı bulamadığını belirterek evden tekrar ayrıldı. 
 
‘BİR TÜRLÜ İŞİ BİTMİYOR’ 
 
13 Ekim sabahı üçüncü kez geldiği evden iki kıza 'malzemelerimi unuttum' diyerek ayrılan Karaçay, aynı gün saat 15.11'de geldiğinde ise amacına ulaştı. Fatma Nur ilk kez yalnızdı. Genç kız, yaklaşık 20 dakika sonra ev arkadaşı S.K.'ya, "İnternetçi yine geldi bir türlü işi bitmiyor. Bir şeyleri tamir edip duruyor" diye mesaj attı. Karaçay saat 16.18'de malzeme alacağım diyerek evden çıktı.
 
Saat 16.35'te geri döndü. İnternetin kurulum şemasını istediği Fatma Nur, arkadaşı S.K.'yı arayarak, internetçiden dert yandı. Bu sırada kapının önüne sigara içmek için inen ve art arda iki sigara içen Karaçay yukarı geldiğinde, Fatma Nur, erkek arkadaşı Z.K.'ya kısa mesaj yollayarak 'şüphelendiğini' bildirdi. 
 
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİYDİ 
 
Fatma Nur Çelik, 13 Ekim günü evinde tecavüz edilerek öldürüldü. tutuklanan Cem Karaçay hakkında hazırlanan iddianamede de, ilginç detaylar ortaya çıktı. gelişinde kimliğini uzun Fatma Genç Karaçay, ağzını koli bandıyla bağladı. Yarı baygın haldeki genç kıza tecavüz etti. Kendisini yakalatabileceğini düşünüp boğazını başörtüsüyle sıkarak, öldürdü. 
 
Gerçek kimliğini söyledi
 
Cem Karaçay, son gelişinde Fatma Nur Çelik'e gerçek kimliğini açıkladı. Telefonda uzun uzun konuştuklarını hatırlattı. Fatma Nur, evden gitmesini istedi. Genç kızın sesi yükselince Karaçay, Fatma Nur'u vurarak bayılttı. Ardından el ve ayakları ile ağzını koli bandıyla bağladı. Yarı baygın haldeki genç kıza tecavüz etti. Kendisini yakalatabileceğini düşünüp boğazını başörtüsüyle sıkarak, öldürdü. Cem Karaçay, binanın kamerasına son kez saat 17.52'de koşar adım kaçarken yakalandı. 
 
İz sürüp takip etmiş...
 
Üniversiteli Fatma Nur Çelik’in katil zanlısı olarak tutuklanan Cem Karaçay hakkında hazırlanan iddianamede de, ilginç detaylar ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam