Suyu ısıtmak için öyle bir şey yaptı ki...

Gaziantep'te Fatma Çat (24), su ısıtmak için kovanın içine elektrikli ısıtıcı koyduğu suyun içine kontrol etmek için elini sokunca elektrik akımına kapılarak feci şekilde can verdi.Merkez ilçe Şahinbey'e bağlı Vatan Mahallesi, 17 Nolu Sokak, 19 numaralı e

Suyu ısıtmak için öyle bir şey yaptı ki...

Gaziantep'te Fatma Çat (24), su ısıtmak için kovanın içine elektrikli ısıtıcı koyduğu suyun içine kontrol etmek için elini sokunca elektrik akımına kapılarak feci şekilde can verdi.

Merkez ilçe Şahinbey'e bağlı Vatan Mahallesi, 17 Nolu Sokak, 19 numaralı evde ailesi ile birlikte yaşayan Fatma Çat (24), sabah saatlerinde havalarında soğuk olmasından dolayı elini yüzünü yıkamak için elektrikli ısıtıcı ile su ısıtmak için banyoya girdi. Isıtıcıyı kovaya daldırdıktan sonra prize takan Fatma Çat, bir süre sonra suyun ısınıp ısınmadığını kontrol etmek için elini kovaya daldırınca elektrik akımına kapıldı.
 
Bu sırada evde kahvaltı hazırlayan annesi Medine Çat, kızının uzun süre banyodan çıkmadığını görünce kontrol etmek için banyonun kapısını açtığında elektrik akımına kapılan kızını yerde yatarken görünce çığlık attı. Anne Medine Çat'ın çığlığı ile eve koşan komşuları, hemen 112 acil servise haber verdi.
 
Olay yerine gelen ambulansla Dr. Ersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Fatma Çat yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç kızın yakınları hastane önünde aldıkları ölüm haberi ile sinir krizleri geçirdi.
 
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam