Süte bilgisayarlı takip

Ulusal Süt Konseyi verileri artık aylık değil, anlık olacak...Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Ali Koyuncu, ulusal süt kayıt sistemindeki verilerin artık aylık değil, anlık geleceğini söyledi.Türkiye genelinde 450 bin üyelerinin olduğunu bel

Süte bilgisayarlı takip

Ulusal Süt Konseyi verileri artık aylık değil, anlık olacak...

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Ali Koyuncu, ulusal süt kayıt sistemindeki verilerin artık aylık değil, anlık geleceğini söyledi.

Türkiye genelinde 450 bin üyelerinin olduğunu belirterek Türkiye'de süt kayıt sisteminin kurulması için kurdukları sistemin 2009 yılında faaliyete geçtiğini ifade etti.

Koyuncu, yeni bir çalışma başlatarak, ulusal kayıt sisteminde "anlık takip" sistemine geçeceklerini ifade ederek, "Bu ülkede şu saatte, şu dakikada, hangi bölgede hangi ilde, hangi köyde, hangi üretici ne kadar süt üretiyor bu bir düğmeye basıldığında görülebilecek, anlık olarak takip edilebilecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam