Susurluk'ta Erkek Ceseti Bulundu

 Edinilen bilgiye göre, olay akşam saatlerinde bir vatandaşın jandarmaya yaptığı ihbar üzerine ortaya çıktı.Susurluk'a bağlı Göbel beldesi yakınlarındaki Ümiteli köyü Büyükada mevkiindeki bir derede çalılıkların arasına sıkışmış şekilde erkek cesedi bulun

Susurluk'ta Erkek Ceseti Bulundu

 

Edinilen bilgiye göre, olay akşam saatlerinde bir vatandaşın jandarmaya yaptığı ihbar üzerine ortaya çıktı.

Susurluk'a bağlı Göbel beldesi yakınlarındaki Ümiteli köyü Büyükada mevkiindeki bir derede çalılıkların arasına sıkışmış şekilde erkek cesedi bulundu. Cesedi olay yeri civarında ot toplayan bir köylü vatandaşın fark ettiği ceset olduğunu anlayınca hemen jandarmaya bildirdiği öğrenildi.

Saat 17.00 sıralarındaki ihbarın ardından harekete geçen Susurluk Jandarma Komutanlığı ekipleri olay yerine sevk edildi. Susurluk Cumhuriyet Savcısının da bilgilendirildiği olayla ilgili Ümiteli köyündeki Büyükada mevkiinde güvenlik önlemleri alındı.

 

5 SAATTİR ÇIKARILAMADI

Bu arada, Susurluk Emniyet Müdürünün de gittiği olay yerindeki cesedin bulunduğu derenin çamur ve bataklık olduğu çalılıklar arasında eli ve sırtı yüzeyde olan ayağında da spor ayakkabısı bulunudğu anlaşılan cesedin ilçede bir süreden beri kayıp olan Emrah ve Cihan biçen isimli kardeşlerden birine ait olmasından şüphe ediliyor. Yetkililer, cesedin kimliğinin henüz tespit edilmediğini, Simav Çayının döndüğü derenin bataklık, çamurluk ve sık çalılık olması nedeniyle genç bir erkek bedenine ait olduğu tahmin edilen cesedin kimlik tespitinin yapılamadığını, İl Afet Acil Durum Müdürlüğüne bağlı dalgıç ekibinin cesedi çıkarmak için çalıştığı, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam