Sürücüler gözlerini alamadı

 Kocaeli'nin Gebze İlçesi'ne bağlı Eskihisar Köyü'ndeki Jandarma Karakolu'nda askerler, Eskihisar- Topçular arasında çalışan feribotlara giriş ve çıkış yapan sürücülere yardımcı oluyor, evrak kontrolü yapıyor. Askerler arasında en çok dikkati Astsubay Çav

Sürücüler gözlerini alamadı

 

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'ne bağlı Eskihisar Köyü'ndeki Jandarma Karakolu'nda askerler, Eskihisar- Topçular arasında çalışan feribotlara giriş ve çıkış yapan sürücülere yardımcı oluyor, evrak kontrolü yapıyor. Askerler arasında en çok dikkati Astsubay Çavuş Ceren Yüksel çekiyor.

 

Her gün binlerce aracın Yalova Topçular'a taşındığı Gebze Eskihisar'daki İDO'ya ait feribot iskelesinde kontrol yapan, sürücülere yardımcı olan jandarma ekibinde görevli Astsubay Çavuş Ceren Yüksel'i gören sürücüler bir an şaşkınlık yaşıyor. Sürcülerin çoğu, bugüne kadar kadın jandarma askeri görmeyen ve ilk kez burada karşılaştıklarını belirtiyor. Sürücülere güler yüzüyle yardımcı olan, evrak kontrolü yapan Astsubay Çavuş Ceren Yüksel ise kendisine çok soru yönelttiğini, bugüne kadar zorluk çıkaranla da karşılaşmadığını söyledi. Astsubay Ceren Yüksel, araçlardaki bazı genç kızların da nasıl jandarma olabilecekleri konusunda kendilerine yol göstermesini istediklerini de belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam