Şüpheli çanta paniğe neden oldu

 Milas’ta bir zincir mağazanın bahçesine bırakılan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan şüpheli çanta boş çıktı. Edinilen bilgiye göre Muğla’nın Milas İlçesinde bir zincir mağaza yakınına bırakılan çantayı gören vatandaşlar, durumu po

Şüpheli çanta paniğe neden oldu

 

Milas’ta bir zincir mağazanın bahçesine bırakılan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan şüpheli çanta boş çıktı.
 
Edinilen bilgiye göre Muğla’nın Milas İlçesinde bir zincir mağaza yakınına bırakılan çantayı gören vatandaşlar, durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli çantanın bomba olma ihtimali üzerine, çevrede güvenlik önlemleri aldı.
 
Milas İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yanı sıra Milas Bodrum Havalimanı bomba imha uzmanı olay yerine gelerek şüpheli çantayı fünye ile patlattı. Çantanın içi boş çıktı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam