''Su'dan'' sebep ölüm
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Sarıyurt köyünde yaşayan Sebahattin Gür (56) ile amca oğulları Muammer (45) ve İsmail Gür (51) arasında su meselesinde tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda Sebahattin Gür, tabancayla Muammer ve İsmail Gür'e ateş etti
Yayınlanma:
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Sarıyurt köyünde yaşayan Sebahattin Gür (56) ile amca oğulları Muammer (45) ve İsmail Gür (51) arasında su meselesinde tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda Sebahattin Gür, tabancayla Muammer ve İsmail Gür'e ateş etti.
Açılan ateş sonucu Muammer Gür olay yerinde, İsmail Gür ise kaldırıldığı Samsun Gazi Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.
Kavgayı ayırmak isteyen fakat sol elinden yaralanan Tuncay Gür ise aynı hastanede tedavi altına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülürken, kaçan zanlının yakalanmasına çalışılıy
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

