Suçüstü yakalandılar inkar ettiler

 SAMSUN’da 29 yaşındaki Engin K.’ya ait evin balkonundan girerek eşya çaldıkları iddia edilen 21 yaşındaki Songül Ö., 25 yaşındaki Ali C. ve 19 yaşındaki Özcan C. polis tarafından yakalandı. İddiaya göre cezaevinde yatan oğlu Engin K.’nın evini kontrole g

Suçüstü yakalandılar inkar ettiler

 

SAMSUN’da 29 yaşındaki Engin K.’ya ait evin balkonundan girerek eşya çaldıkları iddia edilen 21 yaşındaki Songül Ö., 25 yaşındaki Ali C. ve 19 yaşındaki Özcan C. polis tarafından yakalandı.
 
İddiaya göre cezaevinde yatan oğlu Engin K.’nın evini kontrole giden Leyla K. evdeki plazma televizyon, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, set üstü ocak ve fırın, 10 halı, robot seti, uydu sinema seti ve DVD ile çok sayıda erkek giyim eşyalarının çalındığını görünce polis merkezine giderek şikayette bulundu. Şikayetin ardından araştırma başlatan polis kimliği belirsiz kişi veya kişilerin birinci kattaki evin balkonundan girerek hırsızlık olayını gerçekleştirdiklerini belirledi.
 
Devriye görevi yaparken dün akşam evin ışıklarının yanık olduğunu fark eden polis eve baskın düzenledi. Evde bulunan Özcan C., Ali C. ve Songül Ö.’yü yakalayarak polis merkezine götürdü. Hırsızlık suçlamasını kabul etmeyen şüphelilerden Ali C., "Cezaevinde yatarken Engin K. ile tanışıp arkadaş oldum. Tahliye olmadan önce kalacak yerim olmadığını söyleyince bana evinin anahtarlarını verip ’burada kalabilirsin’ dedi. Ben de uzun zamandır bu evde kalıyorum. Kesinlikle hırsızlık yapmadık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler