Suç makinası firar etti,..!

Kartal yarı açık ceza evinde tutuklu bulunan Erdem Karakaya(29) duruşma için getirildiği Pendik Adliyesi'nde duruşma sırasında elini kolunu sallayarak firar etti. Mahkumun firar ettiğini anlayan infaz koruma memuru adliye polislerine olayı söylemesi üzeri

Suç makinası firar etti,..!

Kartal yarı açık ceza evinde tutuklu bulunan Erdem Karakaya(29) duruşma için getirildiği Pendik Adliyesi'nde duruşma sırasında elini kolunu sallayarak firar etti. Mahkumun firar ettiğini anlayan infaz koruma memuru adliye polislerine olayı söylemesi üzerine polis telsizinden anons edilerek İstanbul polisi bilgilendirildi firar olayın ardından polis çevrede araştırma başlattı.

Kartal F tipi cezaevinin yarı açık bölümünde tutuklu bulunan Erdem Karakaya ve Murat isminde bir mahkumla, sabah saatlerinde bir infaz koruma memuru tarafından Pendik asliye mahkemesine getirildi. Önce duruşmaya Murat isimli mahkum alınırken, tutuklu Erdem Karakaya Adliye koridorunda beklemeye başladı.
 
İddalara göre mahkeme tarafından 3 bin TL para cezası verildiğini öğrenen Karakaya, adliyedenelini kolunu sallayarak firar etti. Firar olayını öğrenin infaz koruma memuru, olayı polislere bildirdi. Mahkumun firar olayından sonra polis merkezinden tüm polislere anons edilerek bilgilendirildi. Polis firar olayı ile ilgili Kartal ve ve Pendik çevresinde mahkumun gidebileceği yerlerde araştırma başlattı.
 
SUÇ DOSYASI KABARIK ÇIKTI.
 
İşte firar Erdem Karakya'nın suç dosyası:
 
11 kez uyuşturucu satmak içmek ve bulundurmak iki ayrı adam yaralama, iki kez polise mukavemet ve başkasının kimlik bilgilerini kullanmak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam