Soyunma kabininde gizli çekim

Bilgisayar çantasından çıkan CD'de, bir giyim mağazasının soyunma kabinlerinde çekilmiş görüntüler vardı...DENİZLİ'de, çöpte bulunan bilgisayar çantasından çıkan CD, bir giyim mağazasının soyunma kabinlerinde birçok kişinin gizli kamerayla görüntülendiğin

Soyunma kabininde gizli çekim

Bilgisayar çantasından çıkan CD'de, bir giyim mağazasının soyunma kabinlerinde çekilmiş görüntüler vardı...

DENİZLİ'de, çöpte bulunan bilgisayar çantasından çıkan CD, bir giyim mağazasının soyunma kabinlerinde birçok kişinin gizli kamerayla görüntülendiğini ortaya çıkardı. Görüntülerin çekildiği mağazanın sahibi B.Ö. polis tarafından gözaltına alındı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, bir hurdacının çöpte bularak kendilerine getirdiği, içerisinde bir mağazanın soyunma kabinine yerleştirilmiş gizli kamerayla çekilen görüntülerden alındığı belirlenen yüzlerce fotoğraf olan CD'yi inceledikten sonra harekete geçti. Polisler, soyunma kabinlerinin Akkonak Mahallesi, Fatih Caddesi'ndeki, evli ve bir çocuk babası 38 yaşındaki B.Ö.'nün mağazasına ait olduğunu belirledi. Mağazaya baskın düzenlen polis, B.Ö.'yü gözaltını alırken, soyunma kabinlerinden birinde gizli kamera ele geçirildi. B.Ö.'nün mağazasındaki biri dizüstü iki bilgisayara da incelenmek üzere el konuldu.

B.Ö. polisteki ifadesinde, bir ay önce mağazadan dizüstü bilgisayarının çalındığını belirterek, müşterileri soyunurken gizli kamerayla görüntülediği suçlamalarını kabul etmedi. Polis, el konulan bilgisayarlarda herhangi bir görüntü ya da fotoğrafa rastlayamadı. B.Ö. görüntülerdeki kişilerin kimliklerinin tespit edilmesinin ardından, şikayetçi olunması halinde tekrar gözaltına alınıp adliyeye sevkedilmek üzere serbest bırakıldı. Polis, fotoğraflardaki mağdurlara ulaşmaya çalışılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler