Sopayla bayıltıp poşetle boğdular!

İzmir'in Çiğli ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkan yardımcısı Mustafa Acar, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce, otomobilin arka koltuğunda sopayla bayıltıldıktan sonra kafasına geçirilen poşetle boğulmuş olarak bulundu. C

Sopayla bayıltıp poşetle boğdular!

İzmir'in Çiğli ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkan yardımcısı Mustafa Acar, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce, otomobilin arka koltuğunda sopayla bayıltıldıktan sonra kafasına geçirilen poşetle boğulmuş olarak bulundu. Cep telefonu, cüzdanı da alınan Acar için kayıp başvurusunda bulunmak üzere emniyet müdürlüğüne gelen eşi Emine Acar, ağabeyi Adil Acar ve kayınpederi, acı manzarıyla karşılanca gözyaşlarına boğuldu.

 

Bugün saat 08.00 sıralarında 8216 sokak 15 numara önünde park halinde duran otomobilin arka koltuğunda erkek cesedi gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Adrese giden polis ekipleri, çevreyi güvenlik şirketine aldıktan sonra yaptıkları incelemede, cesedin 46 yaşındaki Mustafa Acar'a ait olduğu belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam