Söke'de trafik kazası

Aydın’ın Söke ilçesinde kontrolden çıkan aracın ağaca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Kaza; Söke-Milas karayolu Dalyan Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ortaca’dan Söke istikametine seyir hal

Söke'de trafik kazası

Aydın’ın Söke ilçesinde kontrolden çıkan aracın ağaca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. 

Kaza; Söke-Milas karayolu Dalyan Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ortaca’dan Söke istikametine seyir halinde olan Hasan Şimşek yönetimindeki 09 JG 289 plakalı araç, Söke-Milas karayolu Dalyan Kavşağında bir anlık dikkatsizlik sonucu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Yolun sağındaki şarampolde ilerleyen araç bir ağaca çarparak durabildi.
 
Kazada otomobil sürücü Hasan Şimşek ile araçta bulunan Tayfun Ortanca, Mustafa Solak, Süleyman Dönmez ve Serkan Karakuş isimli yolcular yaralandı. Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Süleyman Dönmez ve Serkan Karakuş yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam