Sokakta kalaşnikofla taradılar

 Urfa'da Kalaşnikofla dehşet saçtıOlay saat 14.00'da eski Urfa Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Tepedüzü Köyü'nden bayram alışverişi için ilçeye gelen Halil Çalışkan, kendisini takip eden kan davalıları tarafından Kalaşnikof tüfekle kurşun yağmuru

Sokakta kalaşnikofla taradılar

 Urfa'da Kalaşnikofla dehşet saçtı

Olay saat 14.00'da eski Urfa Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Tepedüzü Köyü'nden bayram alışverişi için ilçeye gelen Halil Çalışkan, kendisini takip eden kan davalıları tarafından Kalaşnikof tüfekle kurşun yağmuruna tutularak ağır yaralandı.

 

 

 

Kimlikleri tespit edilemeyen saldırganlar olay yerinden kaçarken, saldırı sırasında park halindeki bir hafif ticari araçta maddi hasar oluştu.

 

Kanlar içerisinde kalan Çalışan vatandaşlar tarafından özel bir otomobille Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Çalışkan, ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Vücuduna 8 kurşun isabet eden Çalışkan ameliyatta alınırken, polis kaçan saldırganların yakalanması için çevrede arama çalışmalarına başladı.

 

Olay yerinde inceleme yapan polis ağır yaralı olan Çalışkan'ın Ailesinin 10 yıldır kan davalı olduğu, bu davada şimdiye kadar 3 kişinin öldüğü ve 4 kişinin yaralandığını tesbit etmesi üzerine bu saldırının kan davasından kaynaklanmış olabileceği üzerinde duruyor. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam