Sobadan sızan gaz zehirledi: 1 ölü

Balıkesir'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı bir kadın hayatını kaybetti. Balıkesir merkezde soba zehirlenmesi sonucu meydana gelen ölüm olayının bu yıl ilk defa yaşandığı kaydedildi.Edinilen bilgiye göre, merkez Çay Mahallesi'nde i

Sobadan sızan gaz zehirledi: 1 ölü

Balıkesir'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı bir kadın hayatını kaybetti. Balıkesir merkezde soba zehirlenmesi sonucu meydana gelen ölüm olayının bu yıl ilk defa yaşandığı kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Çay Mahallesi'nde ikamet eden Nihal Özsolak (74) isimli kadın yalnız yaşadığı evde ölü bulundu. Komşularının evden çıkmaması üzerine şüphelenip polise ihbarda bulunması sonucu olay yerine sevk edilen ekiplerin yaptığı araştırmada yaşlı kadının cesedi bulundu. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemede Nihal Özsolak'ın yattığı odadaki kömürlü sobadan sızan karbonmonoksit gazından uykusunda soluyup zehirlendiği ve bir daha uyanamadığı belirlendi. Otopsi için hastane morguna kaldırılan yaşlı kadının cenazesi daha sonra yakınlarına teslim edildi. Olayla ilgili başlatılan savcılık soruşturması ise sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam