Soba yine can aldı: 2 ölü!

Denizli’nin Babadağ İlçesi’nde sobaya kömür attıktan sonra uykuya dalan anne 49 yaşındaki Şenay Çakır ile 2 aylık hamile olan kızı 28 yaşındaki Necibe Çakır, çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamlarını yitirdi. Olay Babadağ İlçesi Cumhuriyet Ma

Soba yine can aldı: 2 ölü!

Denizli’nin Babadağ İlçesi’nde sobaya kömür attıktan sonra uykuya dalan anne 49 yaşındaki Şenay Çakır ile 2 aylık hamile olan kızı 28 yaşındaki Necibe Çakır, çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamlarını yitirdi.

 

Olay Babadağ İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Hacı Ahmet Yesevi Caddesi 29 numaralı evde meydana geldi. 5 yıl önce tekstil işçisi 32 yaşındaki Doğan Çakır ile evlenen ve 2 ay önce hamile olduğunu öğrenen Necibe Çakır, gece vardiyasında çalışan eşini uğuladı. Kızının yalnız kalmasını istemeyen anne Şenay Çakır da damadının evine geldi. Geceyarısı sobaya kömür atarak uykuya dalan anne ve kızı, sobadan sızan gazdan zehirlendi. Anne ve kızının cesedini, bu sabah işten dönen Doğan Çakır buldu. İki aylık hamile eşini ve kayınvalidesini sobaya kurban veren Çakır, sinir krizi geçirdi.

 

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri de anne ve kızının sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğünü belirledi. Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde inceleme yapmasının ardından anne ile kızının cesetleri otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. İlçede üzüntü yaratan olayı duyan ailenin yakınları cenaze evine akın etti.

 

5 yıllık evli Çakır çiftinin uzun süre çocuklarının olmadığı, Necibe Çakır’ın tedavi görerek hamile kaldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam