Soba 4 can daha aldı

Alınan bilgilere göre Çarşı Mahallesi 409'uncu Sokak'ta bugün akşam saatlerinde eve gelen yakınları Tahsin Gödelek (59), eşi Fatma Gödelek (50) ile ile Tamer Gödelek (8) ve Zafer Gödelek'i (6) hareketsiz bir halde buldu. Yakınlarının durumu bildirmesinin

Soba 4 can daha aldı

Alınan bilgilere göre Çarşı Mahallesi 409'uncu Sokak'ta bugün akşam saatlerinde eve gelen yakınları Tahsin Gödelek (59), eşi Fatma Gödelek (50) ile ile Tamer Gödelek (8) ve Zafer Gödelek'i (6) hareketsiz bir halde buldu. Yakınlarının durumu bildirmesinin ardından olay yerine gelen 112 sağlık ekibindeki doktorların yaptığı incelemede 4 kişinin de öldüğü belirlendi.

Bozüyük Emniyet Müdürlüğü yetkilileri 4 kişilik Gödelek ailesinin evlerinde yaktıkları kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğünü, cesetlerin otopsi için hastane morguna kaldırıldığını, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü belirtti.

Yakınların, Tahsin Gödelek'in Fatma Gödelek ile ikinci evliliğini yaptığını, çocukların karnelerini görmek için eve gittiklerinde cesetlerle karşılaştıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam