Soba 3 can daha aldı!

 Kırıkkale'de sobadan sızan karbonmonoksit gazı bir aileyi yok etti. Sobadan sızan gazdan zehirlenen zehirlenen anne ve baba ile 19 yaşındaki oğulları hayatını kaybetti.Sanayi Mahallesi Tahsin Yazıcı Caddesi'ndeki 3 katlı apartmanın en üst katında yaşayan

Soba 3 can daha aldı!

 

Kırıkkale'de sobadan sızan karbonmonoksit gazı bir aileyi yok etti. Sobadan sızan gazdan zehirlenen zehirlenen anne ve baba ile 19 yaşındaki oğulları hayatını kaybetti.

Sanayi Mahallesi Tahsin Yazıcı Caddesi'ndeki 3 katlı apartmanın en üst katında yaşayan Ceylan ailesininden haber alınamayınca durumdan şüphelenen alt katta oturan torunu, yukarıya çıkınca anne Emine (46), baba Hasan (63) ve oğulları Rıza Ceylan'ı (19) hareketsiz halde buldu.

Torunun çığlıkları üzerine eve gelen Ceylan ailesinin yakınları ve komşuları durumu polise bildirdi. Anne Emine Ceylan'ın olay yerinde yaşadıkları belirlenen Hasan Ceylan ve Rıza Ceylan ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cesetler, otopsi yapılmak üzere Kırıkkale Devlet Hastanesine kaldırıldı. Evde yaptığı incelemede bacanın tıkalı olduğu tespit edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam