SMS ile hayata döndü

 İzmir'de, hırsızlık yapması ve uyuşturucu satması için şebeke elemanları 22 yaşındaki Erhan Barlak ile 20 yaşındaki Halil Erkandaş tarafından kaçırılarak işkence yapılan ve eve kapatılan 24 yaşındaki Tevfik Orhan Macar, ablasına gizlice gönderdiği "Beni

SMS ile hayata döndü

 

İzmir'de, hırsızlık yapması ve uyuşturucu satması için şebeke elemanları 22 yaşındaki Erhan Barlak ile 20 yaşındaki Halil Erkandaş tarafından kaçırılarak işkence yapılan ve eve kapatılan 24 yaşındaki Tevfik Orhan Macar, ablasına gizlice gönderdiği "Beni kurtarın" cep telefonu mesajı ardından, polisin saatler süren araştırmaları ile kurtarıldı. Ağabeyi de Tunceli'de uzman çavuş olan Macar'ı kaçıran iki şüpheli yakalandı.

 

Kentte yaşayan, Tevfik Orhan Macar, dün öğle saatlerinde, önceden tanıştığı ve kendisini konuşmak için çağıran iki arkadaşıyla buluştu. Buluşma ardından otomobille gezmeye başlayan, poliste çeşitli suçlardan kaydı bulunan Erhan Barlak ve Halil Erkandaş, iddiaya göre Macar'dan endileri için hırsızlık yapmasını ve uyuşturucu satmasını istedi. İki şüpheli bu teklifleri kabul etmeyen Tevfik Orhan Macar'ı, Limontepe semtindeki eve götürdükten sonra dövüp işkence yaptı. Yediği dayağın etkisiyle baygınlık geçirince kendi haline bırakılan Macar, odaya kapatıldı. Saatler sonra kendisine gelen Tevfik Orhan Macar, şüphelilerin odada unuttuğu cep telefonunudan saat 03.00 sırasında ablasına "Beni kaçırdılar. Limontepe'de askeri tel örgülerin yanındaki eve kapattılar. Beni kurtarın" mesajını gönderdi.

 

Kızının gösterdiği mesajı okuyunca paniğe kapılan baba Ramazan Macar'ın ihbarı üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Mesajda anlatılmaya çalışılan bölgedeki evleri tek tek konrol eden ekipler, kapısı kapalı olan evden şüphelendi. Evin etrafında dolaşan polislerin ve telsiz seslerini duyan Macar, "İmdat" diye bağırarak yardım istedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler