Şişli'de vahşi cinayet

ŞİŞLİ'de tedavi için oğlunun yanına gelen İsmigül B. (57), 37 yıllık eşi Mustafa B.'yi uyurken 3 kez kalbinden bıçakladıktan sonra, cinsel organını keserek öldürdü.Deprasyon tedavisi gördüğü öğrenilen İsmigül B.'nin cinayeti işledikten sonra oğlunu telefo

Şişli'de vahşi cinayet

ŞİŞLİ'de tedavi için oğlunun yanına gelen İsmigül B. (57), 37 yıllık eşi Mustafa B.'yi uyurken 3 kez kalbinden bıçakladıktan sonra, cinsel organını keserek öldürdü.

Deprasyon tedavisi gördüğü öğrenilen İsmigül B.'nin cinayeti işledikten sonra oğlunu telefonla arayarak "Babanı öldürdüm" dediği, polis tarafından gözaltına alındığında da "Emir geldi, öldürdüm" dediği öğrenildi. Bu arada polisin, aileyi tanıyan bazı yakınlarının "İsmigül B. yıllardır eşinden şiddet görüyordu. Bu nedenle cinayeti işlemiş olabilir" iddialarının da araştırdığı belirtildi.

Şişli, 19 Mayıs Mahallesi, Simge Sokak No.1 ‘de bu sabah meydana gelen olayda bir ihbar üzerine adrese giden dedektifler, vahşi bir cinayetle karşılaştı. Yapılan soruşturmada İsmigül B.'nin eşi Mustafa B.'yi 3 kez kalbinden bıçakladıktan sonra cinsel organını keserek öldürdüğü belirlendi. Evde şok geçiren İsmigül B. polis tarafından gözaltına alındı.

"MİNİMAL DEPRASYON" TEŞHİSİ KONMUŞ

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada Nevşehir'de oturan İsmigül B., ile Mustafa B.'nin Boğaziçi Üniversitesi'nde okuyan oğullarının yanına bir hafta önce geldikleri öğrenildi. Deprasyon tedavisi gören İsmigül B., İstanbul'da da doktora göründü. İsmigül B.'nin, tedavi için geldiği İstanbul'da önce Şişli Etfal Hastanesi'ne gittiği burada "Minimal deprasyon" teşhisiyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

CİNAYETTEN SONRA KOCASININ KANLI ELBİSELERİNİ DEĞİŞTİRMİŞ

Polis, sabah saatlerinde oğlunun okula gitmesinin ardından eşini önce 3 kez kalbinden bıçaklayan daha sonrada cinsel organını kesen İsmigül B.'nin daha sonra Mustafa B.'nin üzerindeki elbiseleri değiştirdiğini belirtti. İsmigül B.'nin temiz elbiseler giydirdiği Mustafa B'nin üzerindeki kan izlerini de sildiği daha sonra oğlunu arayarak "Babanı öldürdüm" dediği öğrenildi.

Cinayet Büro Amirliği'ne getirilerek sorgulanan İsmigül B.'nin şokta olduğu ve hiç konuşmadığı öğrenildi. Ancak ilk getirildiğinde polislerin "neden öldürdün" sorusuna "Emir geldi, yaptım" diyerek karşılık verdiği öğrenildi.

YAKINLARI "EŞİNDEN ŞİDDET GÖRÜYORDU"

Öte yandan bazı yakınlarının iddia ettiği İsmigül B.'nin yıllardır eşinden şiddet gördüğü için cinayeti işlemiş olabileceği ihtimalinin araştırıldığını söylediler. İsmigül B.'nin ifadesinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler