Şırnak Uludere'de çatışma

Şırnak Valiliği, Uludere İlçesi’nin kırsal kesimindeki Sapaca Mevkii’nde dün saat 23.00 sıralarında güvenlik güçlerinin, askeri birlikler ile bazı Uludereliler hakkında bilgi toplayan ve eylem hazırlığında olan 2 teröristle sıcak temasın sağlandığını açık

Şırnak Uludere'de çatışma

Şırnak Valiliği, Uludere İlçesi’nin kırsal kesimindeki Sapaca Mevkii’nde dün saat 23.00 sıralarında güvenlik güçlerinin, askeri birlikler ile bazı Uludereliler hakkında bilgi toplayan ve eylem hazırlığında olan 2 teröristle sıcak temasın sağlandığını açıkladı. Açıklamada, "Kısa süreli çatışma sonrasında bir bölücü terör örgütü mensubu silahıyla birlikte etkisiz hale getirilmiş, diğer bölücü terör örgütü mensubu ise, ağaçlı ve sert arazide karanlıktan faydalanarak kaçmıştır. Operasyon bölgesinde icra edilen arama-tarama faaliyetinde diğer bölücü terör örgütü mensubunun silahı da ele geçirilmiştir" denildi.

Şırnak Valiliği’nin açıklamasında, "Özellikle Uludere bölgesinde vatandaşların yayla ve meralarda huzurlu bir şekilde dolaşmasına, bölgenin gelişmesine ve refahın artmasına devamlı engel olmaya çalışan, bölge halkını ve güvenlik güçlerini hedef alan bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonlara kararlılıkla devam edilecektir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler