Şirince'ye hangi ünlüler kaçacak

 21 Aralık kehaneti dünyayı sarstı. Semra Özal torunlarını alıp Şirince'ye yerleşti. Sosyetik güzel de Süreyya Yalçın da orada.Mayalar'ın kıyamet takvimi İzmir'in küçük köyü Şirince'ye yaradı. 30 TL'lik pansiyonun geceliği 10 bin dolara çıktı. Semra Özal

Şirince'ye hangi ünlüler kaçacak

 21 Aralık kehaneti dünyayı sarstı. Semra Özal torunlarını alıp Şirince'ye yerleşti. Sosyetik güzel de Süreyya Yalçın da orada.

Mayalar'ın kıyamet takvimi İzmir'in küçük köyü Şirince'ye yaradı. 30 TL'lik pansiyonun geceliği 10 bin dolara çıktı. Semra Özal da kendisi ve ailesi için Markiz Konakları'nda oda ayırttı.

21 Aralık'a 1 hafta kala Şirince'ye ünlü akını başladı. "Canı tatlı" olan zenginler geceliği 3 bin dolar olan pansiyona yerleşiyor

Bunlardan biri de merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın eşi Semra Özal. Semra Özal çocukları ve torunlarını da giderken yanında götürdü. Özal'ın yanında kızı, oğlu Efe ve torunları var.

SOSYETİK GÜZEL SEVGİLİSİNİ DE GÖTÜRÜYOR

Şirince' ye gidenler arasında sosyetikler de vardı. Sosyetik güzel Süreyya Yalçın kıyamet akımına kapıldı. Yalçın, 21 Aralık günü konaklama bedeli 3 bin doları bulan pansiyonda kendisi, sevgilisi ve şoförü için yer ayırttı. Bunun için 10 bin doları gözden çıkardı.

18 ARALIK'TA ŞİRİNCE'YE GİRİŞLER YASAKLANIYOR

Şirince'de 21 Aralık günü bin 500 güvenlik görevlisi bulunacak. İzmir Valiliği'nin emri ile Şirince'ye 18 Aralık'tan itibaren girişler de yasaklanacak. Köye 21 ve 22 Aralık'ta girecek otomobiller ile sahiplerinin isimleri ise önceden bildirilecek. Ayrıca evlerin bahçesinde ve boş alanlarda çadır kurulmayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler