Şirince'de kıyamet bereketi

Maya takvimine göre 21 Aralık'ta kıyametin kopacağına ve Şirince'nin bundan etkilenmeyeceğini inananlar bölgeye akın ediyor.İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı Şirince köyü, ''Maya takvimine göre 21 Aralık 2012'de kıyametin kopacağına'' dayanan bir inanış saye

Şirince'de kıyamet bereketi

Maya takvimine göre 21 Aralık'ta kıyametin kopacağına ve Şirince'nin bundan etkilenmeyeceğini inananlar bölgeye akın ediyor.

İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı Şirince köyü, ''Maya takvimine göre 21 Aralık 2012'de kıyametin kopacağına'' dayanan bir inanış sayesinde yabancı turist açısından her yıl boş geçen 15 Aralık'tan yıl sonuna kadarki Noel tatili döneminde bu yıl yüzde 100 doluluk yaşayacak.

Her yıl Noel döneminde tek bir yabancı turistin bile görülmediği Şirince köyünde, şimdiden rezervasyonlar doldu.

Mistik Konakları sahibi turizmci Engin Vatan AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Aralık ayının 15'inden yıl sonuna kadar olan dönemde hiç yabancı müşterimiz olmazdı, ama bu yılki rezervasyonlarda tam tersi oldu'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler