Sinema salonunda silah patladı

Halk Eğitimi Merkezi'ne ait olan ve sinema olarak kiraya verilen salonda, film oynatılmadığı bir sırada silah patladı. Yapılan incelemede, salonda tabanca ile ateş edildiği belirlendi.Ardahan Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım, salon içerisinde ateşlenen bir

Sinema salonunda silah patladı

Halk Eğitimi Merkezi'ne ait olan ve sinema olarak kiraya verilen salonda, film oynatılmadığı bir sırada silah patladı. Yapılan incelemede, salonda tabanca ile ateş edildiği belirlendi.

Ardahan Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım, salon içerisinde ateşlenen bir silahtan dolayı, sinemanın geçici olarak kapatıldığını söyledi.
Söz konusu silahın sinema sahibi H.B'ye ait olduğunu ifade eden Yıldırım, “Orada bir silah patlamış. Şu an, neden, nasıl patladığı araştırılıyor. Silahın kimseye zarar vermemesi bizi sevindirdi. Söz konusu olayla ilgili gerek idari, gerekse de adli soruşturma devam ediyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam