Şimdi de göçük faciası: 4 yaralı

Ankara'da bir inşaatta beton atma çalışmaları sırasında meydana gelen göçükte 4 işçi yaralandı. Hastaneye kaldırılan işçilerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.Olay, Yenimahalle Yaşamkent Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, inşaatta,

Şimdi de göçük faciası: 4 yaralı

Ankara'da bir inşaatta beton atma çalışmaları sırasında meydana gelen göçükte 4 işçi yaralandı. Hastaneye kaldırılan işçilerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay, Yenimahalle Yaşamkent Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, inşaatta, beton atma çalışmaları sırasında demir ve kereste kalıpları betonun ağırlığını taşıyamayarak çöktü. Çökmenin etkisiyle tonlarca ağırlıktaki beton ve kalıp altında çalışma yapan Gencay Sağdıç, Yılmaz Öztürk ve ismi öğrenilemeyen 2 işçi mahsur kaldı. Olayı fark eden işçilerin arkadaşları hemen inşaata koştu.

İşçiler, ayrıca, durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Çalışma arkadaşları tarafından bulundukları yerden kurtarılan Sağdıç ve Öztürk'e ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı. Sağdıç ve Öztürk hemen ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan diğer iki işçi ise ayakta tedavi edildi. Hastaneye kaldırılan Sağdıç'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler