Silahlı kavga 2 yaralı 1 ölü

Muğla’nın Ortaca ilçesinde, dün akşam saatlerinde çıkan silahlı kavgada yaralanan 3 kişiden biri kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.İbrahim D’nin (50) kahvehanesine dün gece saat 21.30 sıralarında Çağrı Aydoğan, (25) Mustafa Demircan (34) ve Affat Es

Silahlı kavga 2 yaralı 1 ölü

Muğla’nın Ortaca ilçesinde, dün akşam saatlerinde çıkan silahlı kavgada yaralanan 3 kişiden biri kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
İbrahim D’nin (50) kahvehanesine dün gece saat 21.30 sıralarında Çağrı Aydoğan, (25) Mustafa Demircan (34) ve Affat Esnek (31) geldi. Daha önce aralarında husumet bulunan İbrahim D ile ağız münakaşasından sonra İbrahim D'ın yanında yer alan Ramazan ile İslam Yılmaz kardeşler, Çağrı Aydoğan, Mustafa Demircan ve Affa Esnek ile kavgaya başladı.
Silahını çıkaran İbrahim D, Çağrı Aydoğan'a iki el ateş etti. Araya giren Mustafa Demircan ve Affat Esnek de kavga sırasında yaralandı.
Olay yerine gelen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Mustafa Demircan ile Affat Esnek'i alıp Ortaca Devlet Hastanesi Acil Servisine getirdi. Mustafa Demircan kontrol altına alınırken Affat Esnek ayakta tedavi edildi.
112 Acil Servis ambulansına haber verilmesiyle birlikte tabancadan çıkan iki kurşunla ağır yaralanan Çağrı Aydoğan da Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirildi. Devlet Hastanesi'nde Genel Cerrahi doktoru olmayınca Çağrı Aydoğan; 112 Acil Servis ambulansıyla Dalaman Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. Burada ameliyatla Aydoğan'ın karnındaki iki kurşun çıkarılıp yoğun bakıma alındı.
Ortaca Belediye Spor’un Voleybol sporcusu olan Çağrı Aydoğan Dalaman Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam