Silah Trabzon ekmeğine de girdi!

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde güvenlik önlemlerini arttırdı. Şehir giriş ve çıkışlarında yapılan aramalarda, Manavgat-Akseki yol ayrımında bir otobüs şüphe üzerine durduruldu

Silah Trabzon ekmeğine de girdi!

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde güvenlik önlemlerini arttırdı. Şehir giriş ve çıkışlarında yapılan aramalarda, Manavgat-Akseki yol ayrımında bir otobüs şüphe üzerine durduruldu. Otobüste detektör, jandarma köpekleri ve teknik cihazlarla yapılan aramalarda dedektörün uyarı vermesi üzerine bir karton kutunun içi açıldı. Karton kutu içerisinde bulunan Trabzon usulü ekmeğin içinden ise 9 milimetre çapında el yapımı silah ve 4 adet fişek çıktı. Trabzon'dan ekmek arası silahı gönderen kişinin alıcı adına olası bir yakalanmaya karşı kutunun üzerine Anadolu Ateşi adlı dans grubunun genel sanat yönetmeni Mustafa Erdoğan'ın ismini yazdığı ifade edildi. Otobüs şoförü M.İ. ile 2 kişi gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam