Şiddetli Yağışlar Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verdiği bilgiye göre, Türkiye'deki hava sıcaklıklarında 4 ile 6 derece arasında düşüş bekleniyor.Yurtta bugün kuzey ve batı, cumartesi ve pazar günleri ise kuzey kesimleri yağışlı olacak. Yağışların sağanak ve gök gürültülü

Şiddetli Yağışlar Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verdiği bilgiye göre, Türkiye'deki hava sıcaklıklarında 4 ile 6 derece arasında düşüş bekleniyor.

Yurtta bugün kuzey ve batı, cumartesi ve pazar günleri ise kuzey kesimleri yağışlı olacak. Yağışların sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının yurdun iç ve batı kesimlerinde 4 ile 6 derece azalacağı tahmin ediliyor.

Haftasonu da dahil olmak üzere Marmara Bölgesi'nde 25-26 derecede seyreden hava sıcaklıkları 22 dereceye düşecek. Ege'de 30 derece civarında seyreden sıcaklıklar ise 26 dereceye düşecek. İç Anadolu'da 30 derecede seyreden sıcaklıklar da yine 25 dereceye kadar düşecek. Diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. İstanbul'da bugün ve yarın kısa süreli lokal sağanak yağışlar bekleniyor. Pazar günü ise yağış beklenmiyor. İstanbul'da üç gün boyunca sıcaklıklar 23-25 derece arasında değişecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler